Euregiotoernooi 2015

Op zondag 16 augustus werd in Beek weer het jaarlijkse Euregio Toernooi gespeeld. 24 equipes uit de grensregio kwamen naar het bouleterrein aan de Alde Weteringweg.

De spelers kwamen uit Kleve, Goch, Geldern, Geldern-Pont, Niersbouler, Leuth, Ooij, Nijmegen, Montferland, Emmerich en Beek. Vanwege de regen weken we uit naar de sportzaal van de PVBeek.  Eerst werden er drie voorronden gespeeld. De beste 6 equipes gingen door naar de finales. In de strijd om de troostprijs won het team Anke Thissen, Stefan Thissen en André Thissen uit Goch. De strijd om de derde prijs werd gewonnen door Tonnie Verheijen, Maaike Hermsen en Paul Hubbers van PVBeek. De spannende finale ging tussen Frans van Heumen, Riet Busser en Ab Busser van PVBeek en Dominique van der Linden, Leo Braam en Arnold van der Pol uit Nijmegen. PVBeek nam een voorsprong van 6-0. Dominique, Leo en Arnold kwamen knap terug tot 9-9, maar toen besliste PVBeek in één keer de wedstrijd: het Euregiotoernooi 2015 is gewonnen door het team van Frans van Heumen, Riet Busser en Ab Busser uit Beek.

 

Dankzij de bijdrage van Euregio Rijn-Waal en de inzet van de vrijwilligers kijken we terug op een succesvol toernooi. De fotograaf Henk Baron heeft zijn professionele fotoreportage gepubliceerd op www.henkbaron.nl.