Familietoernooi 2024

Op zondag 1 september werd er op de buitenbanen van Petanque Vereniging Beek het jaarlijkse Familietoernooi gehouden. Het was een zonovergoten dag en de speelbanen lagen er prima bij. Zes families met ieder 6 spelers hadden zich ‘s morgens aangemeld om er een gezellige dag van te maken. En dat werd het zeker! Wie van de families Janssen, Merkus, Ten Westeneind, Rijk en Vissers (tweemaal) zou de wisseltrofee gaan winnen? De vele jeugdspelers hadden er in ieder geval erg zin in.

Na de opening met een worp van twee boules door het oudste familielid Frans van Heumen en de jongste deelnemer Naud Vissers kon het toernooi beginnen. Er werden 3 ronden gespeeld. In de laatste partijen van de 3e ronde werd pas beslist wie zich tot winnaar van alle families mocht kronen. Spannend was het zeker. Uiteindelijk wist de familie Ten Westeneind het toernooi te winnen en werd de familie Rijk eervolle tweede. Daarmee werd de familie Ten Westeneind voor de 3e keer op rij winnaar van het Familietoernooi.

Na de prijsuitreiking was het nog gezellig nakletsen en genieten van de mooie momenten op dit Familietoernooi. De vele jeugdspelers onder ons namen nog een verfrissende duik in het Wylermeer om af te koelen na al dat rennen en spelen op de banen en in de petanquehal.

Het volgende toernooi van PV Beek is de Cup van Berg en Dal op zondag 13 oktober. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op deze dag waar de bouleverenigingen binnen de gemeente Berg en Dal de onderlinge strijd aangaan.