BOL -Toernooi 30 april 2022

Na twee jaar zonder mocht er weer een Bol- toernooi gehouden worden. De eerste ontmoeting was in Beek. Er werd buiten begonnen met spelen maar na twee partijen was het zo koud geworden dat besloten werd de laatste partij binnen te spelen. Het was een sportieve dag die door PVBeek 4 werd gewonnen met drie gewonnen partijen.

De einduitslag was : PVBeek eerste plaats met 9 gewonnen partijen, PV.Leuth tweede met 6 gewonnen partijen en Ooij derde met 3 gewonnen partijen.

De volgende ontmoeting is 14 mei bij de Zilveren Kogels in de Ooij

Verslag ‘Begin’toernooi: 27 februari 2022

Op zondag 27 februari werd na lange tijd weer eens een toernooi-tje gespeeld. 22 spelers waren ruim voor 11 uur aanwezig, bereidden zich voor onder het genot van thee/koffie en werden verwelkomd door voorzitter Marian Hoogma. Ter plaatse werd een naam voor het toernooi verzonnen: het ‘Begin’toernooi. Intussen werden de spelers door loting ingedeeld in de vorm van een supermelee: 3 ronden met wisselende medespeler en tegenstander. De hele middag werd er lustig geplaatst en geschoten, in een sportieve strijdbare sfeer. Tussendoor deelde de activiteitencommissie lekkere hapjes rond en werd er gelunchd. Na drie speelronden werd de eindstand opgemaakt en ontvingen de 9 best geklasseerde spelers een prijs. Op de 3e plaats eindigde Ria Hofstee (3 gewonnen wedstrijden, 8 punten) op de 2e plaats Rieky Groothuijse (3 gewonnen, 14 punten). Het toernooi werd gewonnen door Trees Tissen: 3 gewonnen wedstrijden, 17 punten.

Kerstversiering

Vrijdag 10 dec was het weer tijd om de kerstversiering aan te brengen in de But. Met een groep enthousiaste vrijwilligers was het prettig werken om toch sfeer aan te brengen ondanks dat we niet veel mogen met kerst.