Mix-Toernooi Jeu de Boulesclub Meijboulers in Nijmegen- Dukenburg

Maandag 2 juli j.l.werd voor de tweede maal het mix-toernooi gehouden bij Jeu de boulesclub de Meijboulers in Nijmegen-Dukenburg. Een grote opkomst met bijna 40 spelers/sters.Er was voor de eerste keer een clubje uit Dukenburg zelf aanwezig,evenals onze bevriende clubs uit Beek,Ooij en Leuth.De weersomstandigheden waren voortreffelijk en de sfeer was zoals vanouds prima.Co├Ârdinator Wim van Hout heette alle spelers en speelsters van harte welkom en wenste hen een gezellige toernooidag.Er werden drie ronden gespeeld,alle spelers/sters werden aan een andere medespeler gekoppeld,zodat er een echte mix ontstond. Er werd sportief gespeeld om de punten,een vijftal spelers kreeg het toch voor elkaar om alle drie de partijen in winst om te zetten. Voor al deze spelers was er een prijsje beschikbaar gesteld door de organiserende club de Meijboulers.
De drie beste spelers van de dag waren Albert Janssen uit Beek met +22 punten,op de tweede plaats kwam Mart de Haas uit de Ooij met 20 + punten,En als derde eindigde Rob Greve Uit Beek met 11 + punten.
Wedstrijdleider Wim Brock was er de hele dag druk mee om alle wedstrijden passend op de banen te krijgen. Het werd tenslotte een lange zit met om kwart voor vier de prijsuitreiking die gedaan werd door Wim Brock.Hij bedankte ook alle spelers en speelsters die deze dag tot een gezellige dag hadden gemaakt.Frans van Heumen(Beek)sprak ook een woordje van dank voor de gezellige dag en de goede organisatie.Terugkijkend kunnen we zeggen dat ons mix-toernooi weer een groot succes is geweest.Alle deelnemers hartelijk bedankt voor jullie sportieve inzet.graag tot ziens op een volgend toernooi.Co├Ârdinator Wim van Hout.