Nieuws Pétanque Vereniging Beek

De AC Zomercompetitie wordt gespeeld op 3 competitiedagen. PVBeek speelt met 4 teams in de Zomer Afdelingscompetitie 2013. Team 1 het team van Frans van Heumen Riet Busser en Ab Busser spelen in de Hoofdklasse. Team 2 het team van Paul Hubbers,Emmy van Heumen en Henk Janssen spelen in de eerste klasse.Team3 het team van Albert Janssen,Marijke Janssen  en Wim Derksen spelen in de Tweede klasse A.Team 4 het team van Adrienne Toonen,Trees Tissen,Marianne van Thiel en Marian Hoogma spelen in de tweede klasse B. De eerste serie wedstrijden zijn op 28 april:De hoofdklasse en eerste klasse spelen in Huissen.De tweede klassen A+B spelen in Boekel. De tweede serie wedstrijden zijn op 26 mei in Wijchen voor alle klasse. De derde serie wedstrijden zijn op 9 juni in Uden voor alle klasse. 16 juni de reservedag wordt,zo mogelijk,gespeeld op de locatie waar de reguliere speeldag is uitgevallen.De wedstrijden beginnen om 10.30 uur inschrijven tussen 9.30 uur en 10.00 uur. Aan de hoofdklasse en eerste klasse nemen 14 equipes deel.Aan de tweede klasse  15 equipes.Op de eerste wedstrijddag worden in de hoofdklasse en eerste klasse 4 wedstrijden gespeeld,op de tweede wedstrijddag ook 4 wedstrijden,op de derde en laatste dag 5 wedstrijden. In de tweede klasse A+B worden op de eerste wedstrijddag 5 wedstrijden gespeeld,op de tweede wedstrijddag ook 5 wedstrijden,en ook op de laatste wedstrijddag 5 wedstrijden.Ieder team in klasse A+B zijn 1 wedstrijd vrij van spelen een aangepast speelschema.  Het bestuur van PVBeek wenst allen een prettige,spannende en vooral sportieve competitie toe en veel succes.