Uitwisseling ’t Dupke – PVBeek

Vandaag 15 juni gaat het dan weer gebeuren. de uitwisseling met Beek. We hebben gelukkig redelijk goed weer. Dat is meegenomen. Het zit al lekker vol.Beek is al gearriveerd. Toch wel spannend zoiets. Best een gezellig sfeertje ook.Dan breken de welkomstwoorden aan.Frans van Heumen voor Beek en Johan Thijssen voor ’t Dupke. We gaan beginnen .Het is druk en gezellig.We worden noch extra verwend door de mensen van de bardienst met allerlei hapjes en de sfeer is Top.We zien de wedstrijdleiding in de weer.Complimenten voor Jo v.d.Heiden en Henk Schellekens. De uitslag werd bekend gemaakt door Joop van Grinsven. Oei ,de eerste drie plaatsen zijn allemaal voor ’t Dupke. We nemen aan dat de return in Beek,die aan de orde kwam in de dankwoorden van Joep van Grinsven en Frans van Heumen,een pittige dag zal worden in verband met de revanchgevoelens.Maar al met al een geslaagde dag en een gezellige bezoekende club. De uitslag: 1e plaats Tonnie Schreuders-Gerda Swinkels-Ton Lodewijks.2 e plaats Laurent BonafĂ©-Ad van de Oetelaar-Jo van Eijndhoven. 3e plaats Ben van de Besselaar -Ria Lenaerts-Jan van de Griendt.4e plaats Kees Rijk- Elly Plass-Jan Gout.

Verslag: Ton Lodewijks ’t Dupke.