Pétanque Vereniging Beek Kermistoernooi 2013

Bij aankomst kreeg iedereen koffie met twee heerlijke oliebollen aangeboden door de activiteitencommissie,die het weer prima voor elkaar hadden,alles was mooi versierd met vlaggetjes rondom de buitenbanen.Er was gezorgd voor heerlijke gekoelde drankjes dit in verband met de echt zomerse temperaturen. Op de eerste reeks oliebollen zat een nummertje wat je moest inleveren bij Emmy van Heumen ,zo wist iedereen met en tegen wie je moest spelen.
De wedstrijden begonnen om 11.30 uur iets later dan gepland ,er waren wat mensen te laat die dachten dat de wedstrijden om 12.00 uur begonnen. maar op de laatste jaar vergadering van P V Beek was unaniem besloten dat voortaan alle toernooien om 11.00 uur begonnen .Voordat de wedstrijden begonnen was eerst het welkomstwoord door de voorzitter van P V Beek die daarna het woord gaf aan Geert Kuster wedstrijdleider en tevens scheidsrechter samen met Jan Gout van dit Kermistoernooi.Het waren leuke en spannende wedstrijden veel mensen die langs de banen kwamen op weg naar het wylerbergermeer genoten ook van de wedstrijden,vele van hun wisten niet dat het zo leuk was.Tussen de rondes door werd er rond gegaan met heerlijke hapjes verzorgd door de activiteitencommissie. Na iedere ronde was er een ruime pauze ingelast om wat te eten en te drinken. Er waren leuke prijzen ingekocht door Emmy van Heumen en Mirjam Arnts alles in de kermissfeer.  De prijsuitreiking werd gedaan door de activiteitencommissie dit deze keer onder leiding van Geert Kuster .Hij deelde samen de prijzen uit samen met Emmy van Heumen  en  Jan Arnts jr. De eerste prijs werd gewonnen door Jan Arnts jr.met drie gewonnen wedstrijden +22 punten ,hij kreeg de prijs overhandigd door Emmy van Heumen. De tweede prijs was voor Alie Kuster met drie gewonnen wedstrijden en 17+punten.De derde prijs was voor Tonny Verheijen  de beste van twee gewonnen wedstrijden !4 + punten.De aanmoedigingsprijs was deze keer voor Jan Arnts sr. -24 punten. Na de prijsuitreiking was er nog een dankwoord door de voorzitter en daarna werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje,het was een echte kermissfeer in onze mooi versierde accommodatie.Nogmaals een compliment aan de activiteitencommissie ,het was geweldig.

Jeu de boules een goed gevoel!