Uitwisseling PV Beek -Lingewaard

Afgelopen zaterdag speelde PV Beek een  uitwisseling tegen Lingewaard. Marianne van Thiel  opende  het toernooi namens het bestuur van PV Beek . Ze verwelkomde het team van Lingewaard met mooie woorden en hoopte dat het een gezellig toernooi zou worden. Daarna nam de wedstrijdcommissie het woord deelde de teams in en de wedstrijden konden beginnen. Het was een hele geslaagde middag en een goed georganiseerd toernooi en zeker voor herhaling vatbaar. Er waren leuke prijzen ingekocht voor dit toernooi en de activiteiten commissie zorgde voor de hapjes en drankjes. De wedstrijdcommissie en de activiteiten commissie hebben zeker een compliment verdiend. Na afloop van het toernooi was er nog een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. ons motto is :JEU DE BOULES EEN GOED GEVOEL!