Snerttoernooi 24 januari

Het snert-toernooi op zondag 24 januari van PV Beek, dat dit jaar voor de zesde keer werd georganiseerd, was zeer zeker geen “snert-toernooi” te noemen! Er was met de 26 deelnemers meer dan voldoende animo voor een gezellige dag.
De snert van Unox smaakte na de eerste opwarmronde uitstekend, met het uiteraard bijbehorende  roggebrood met spek.
Lekker even bijkletsen tussen de bedrijven door onder het genot van een hapje en een drankje, hoorde er natuurlijk ook bij. Bij de prijsuitreiking was er grote hilariteit door de Unox-mutsen die Jan Arnts voor de derde prijs, Wil Gunsing voor de tweede prijs en Paul Hubbers als allerbeste van de dag opgezet kregen. Ook Trees Tissen moest er aan geloven: voor de poedelprijs kreeg ook zij de unieke muts op het hoofd geplant! De prijzen waren natuurlijk ook gebaseerd op het beroemde onderwerp van het toernooi: heerlijke erwtensoeppakketten van de mutsenverstrekker. Die zullen zeker met smaak verorberd gaan worden. Kortom al met al ondanks het snertweer buiten een heel gezellige dag. En hulde aan allen die dit weer mogelijk hebben gemaakt. 
Het volgende toernooi dat georganiseerd gaat worden is op 21 februari tegen Leuth op onze locatie in Beek. Reden genoeg om je weer in te schrijven voor alweer een gezellig samenzijn.