Derby Beek-Leuth

21 febr. in de But : de plek voor de gezellige strijd tussen Beek en Leuth om de eer van de beste boule-club in de regio. Iedereen was goed geluimd en bereid tot het uiterste te gaan om de andere partij af te troeven.Want de wil om te winnen is zeer zeker wel bij beide teams. Uitslagen als 13-10 en 11-12 kwamen veelvuldig voor als blijk van het feit dat de teams aan elkaar gewaagd waren. Tussen de rondes door moest er wel gewacht worden, maar dat vormde geen enkel probleem, want dan kon je lekker wat eten en drinken en met elkaar kletsen over de wedstrijd en andere zaken. Binnen merkte je niets van het herfstige weer, want de sfeer was als vanouds hartstikke goed. De teams van Beek hebben de meeste wedstrijden winnend kunnen afsluiten, dus is Leuth als tweede geëindigd. Maar we spelen nog wel vaker gezellige toernooien, dus dat betekent revanche. 1e van Beek is het team van Paul Hubbers en Jan Gout. Als 2e eindigt Maike Hermsen en Mayke v Vliet, de twee oudste dames van Beek .En als 3e Hans Bos en Emmy Burgers  Allemaal met 3 gewonnen wedstrijden.Iets wat de Leuthenaren helaas niet is gelukt.  De poedelprijs ging naar Frans Steenmans en Marie Hubbers. 1e van Leuth is het team van Riekie Groothuizen en Thes ten Westeneind, als 2e eindigt het team van Jan en Trees Tissen en als 3e Eindigt Ton en Gerda Stevens . Hiermee hebben de echte Leuthenaren de eer verdedigd,want de 3e prijs was anders naar Ab Busser en Ans de Raef van Beek gegaan, deze waren tijdelijk toegevoegd aan het team van Leuth. De poedelprijs voor Leuth ging naar Henk Janssen en Ellie Damhuis eveneens aan Leuth toegevoegd.Henk is notabene voorzitter ven Beek!