Bokkeschieters te gast bij PVBeek

Zondag 5 november kwam de bevriende Petanque vereniging De Bokkeschieters uit Boxmeer naar Beek om een gezellig  dagje te boulen in Beek. De hal was gevuld met  40 spelers die enthousiast aan deze uitwisseling begonnen. Jaarlijks wordt deze uitwisseling gehouden, waarbij in de zomer PVBeek naar Boxmeer gaat en daar een buitentoernooi speelt, in de winter wordt in Beek het binnentoernooi gespeeld. 3 rondes werden er gespeeld waarbij ieder team bestond uit een speler van Beek en een van Boxmeer. Sommige partijen waren snel uit maar er waren ook partijen die zeer spannend waren. Eind van de dag was de uitslag als volgt:

Bokkeschieters:

1e Sjehaar Langen 2e Jac Botden  3e Thini Thijssen, de aanmoedigingsprijs was voor Nellie Verkaart

PVBeek:

1e Jan Tissen  2e Henk Gunsing  3e Marianne v Thiel, de aanmoedigingsprijs was voor Henk Janssen

Van de gasten ging niemand met lege handen naar huis, eenieder kreeg een flesje wijn mee in antwoord op de bouledoekjes die de Beekse mensen in Boxmeer mochten ontvangen.