Lady`s Day 28 nov. 2017

26 dames uit Beek, Ooij en Leuth kwamen 28 nov in de But bij elkaar om een dagje met alléén dames te boulen. Na een feestelijke ontvangst met champagne begonnen de dames onder de leiding van toch een man (Geert ) aan drie voor gelote wedstrijden. Er werd zeer ontspannen gespeeld, met wel een fanatiek tintje. De sfeer was uitstekend en het gekwetter niet van de lucht. Onder het genot van diverse lekkere hapjes (kok Jan) kwamen de dames de dag wel door. Dit alles onder het toeziend oog van de fotograaf Gerrit. Nadat de stand was opgemaakt kwamen als winnaars uit de bus:

1e prijs Marian van Thiel en Riekie Seegers

2e prijs Wilma en Annie van den Brink

3e prijs Marijke Voerman en Riekie ten Westeneind

Maar niemand ging met lege handen naar huis, voor iedereen was er een goodie bag met inhoud, dankzij de vele sponsors