Vistoernooi 24 maart 2019

Vistoernooi PVBeek
Op zondag 24 maart kwamen 26 spelers van de Petanque Vereniging Beek naar de speelhal om het jaarlijkse Jacob de Graaf Vistoernooi te spelen. Zeevishandel de Graaf uit Spakenburg had weer veel prijzen en vishapjes gesponsord. Zoveel, dat iedereen uiteindelijk met een prijs naar huis ging. De winnaars van vorig jaar: Jan en Mirjam Arnts, waren verhinderd zodat we dit jaar zeker nieuwe winnaars kregen. Na twee ronden spelen waren er nog drie teams ongeslagen. De strijd om de wisselbeker werd n de laatste ronden beslist. Hans Bos en Emmie Burgers verloren hun laatste partij en werden derde. Ben Rutten en Marian Hoogma wonnen ook hun laatste partij en dat deden ook Henk en Wil Gunsing. Omdat Henk en Wil meer pluspunten behaalden dan Ben en Marian, wonnen zij het vistoernooi en de felbegeerde wissselbeker. Er werd na afloop van de wedstrijden nog gezellig na gezeten onder het genot van lekkere vishapjes bereid door de activiteitencommissie. We danken Zeevishandel Jacob de Graaf nog hartelijk voor de beschikbaar gestelde prijzen en hapjes.