Bol-on Tour

Zaterdag 31 aug. kwamen in Beek de drie verenigingen uit de polder bij elkaar om na twee keer uitstel vanwege de hitte, het Bol-on-tour- toernooi te spelen. Dit toernooi wordt gespeeld ter afsluiting van de drie Boltournooien die al gespeeld zijn deze zomer. Weer was het een hete dag maar dankzij de bomen was er de nodige schaduw. Wel waren het vaak verhitte partijen. De teams werden samengesteld door èèn speler van Beek, èèn speler van Ooij en èèn speler van Leuth. Door deze samenstelling, die bij iedere ronde anders was, speelde iedereen over drie rondes tegen 9 verschillende spelers. Voor de uitslag werden alleen de pluspunten geteld. Na drie rondes waren de winnaars bekend. Voor de derde plaats werd een beslissingsronde gespeeld door Wil de Haas van De Zilveren Kogels uit Ooij en Ine Gout van PVBeek die door Ine werd gewonnen. De tweede plaats was voor Ben Rutten van PVLeuth en de eerste plaats was voor Nolda Langens van PVLeuth. De Bolcommissie kan weer terugkijken op vier sportieve speeldagen door de drie verenigingen uit de polder die volgend jaar zeker een herhaling krijgt.