Beek, Ooij en Leuth spelen Boltoernooi

Het was vanwege Corona twee jaar geleden dat de jaarlijkse Bol-toernooien werden gespeeld. Maar zaterdag 28 aug was het eindelijk weer zover. Op de banen van PVBeek werd, helaas zonder publiek, weer een Bol- toernooi gespeeld.

Voor de 10 teams die meededen werd het een sportieve dag, die dankzij het weer de hele dag buiten te spelen was. Voor veel mensen was het weer het eerste toernooi na lange tijd, wat aan het spel niet te merken was. Er waren spannende wedstrijden bij.

Uiteindelijk werd door de wedstrijd leidende Marianne van Thiel de uitslag van het toernooi bekendgemaakt.

De derde prijs was voor Ton, Herman en Janos van De Zilveren Kogels uit de Ooij.

De tweede prijs was voor Albert, Marijke en Marian van PVBeek.

De eerste prijs was voor Alie, Emmy en Marianne.