Verslag ‘Begin’toernooi: 27 februari 2022

Op zondag 27 februari werd na lange tijd weer eens een toernooi-tje gespeeld. 22 spelers waren ruim voor 11 uur aanwezig, bereidden zich voor onder het genot van thee/koffie en werden verwelkomd door voorzitter Marian Hoogma. Ter plaatse werd een naam voor het toernooi verzonnen: het ‘Begin’toernooi. Intussen werden de spelers door loting ingedeeld in de vorm van een supermelee: 3 ronden met wisselende medespeler en tegenstander. De hele middag werd er lustig geplaatst en geschoten, in een sportieve strijdbare sfeer. Tussendoor deelde de activiteitencommissie lekkere hapjes rond en werd er gelunchd. Na drie speelronden werd de eindstand opgemaakt en ontvingen de 9 best geklasseerde spelers een prijs. Op de 3e plaats eindigde Ria Hofstee (3 gewonnen wedstrijden, 8 punten) op de 2e plaats Rieky Groothuijse (3 gewonnen, 14 punten). Het toernooi werd gewonnen door Trees Tissen: 3 gewonnen wedstrijden, 17 punten.