Vistoernooi 2022

Op 26 juni werd -na een pauze van twee jaar- eindelijk weer eens het Vistoernooi georganiseerd. Het weer was redelijk, dus speelden we buiten. Zeevishandel De Graaf uit Spakenburg had wederom de prijzen gesponsord. Zoveel, dat iedereen met een prijs naar huis ging. De winnaars van de vorige editie (2019, Henk en Wil Gunsing) waren verhinderd zodat er dit jaar zeker een nieuwe winnaar zou zijn. Anders dan de voorgaande jaren, koos de wedstrijdcommissie voor een melee-systeem. Er waren mooie en spannende partijen te bewonderen, onder genot van lekkere hapjes. Na twee ronden waren er nog twee spelers ongeslagen: Jan Gout en Trees Tissen, maar zij verloren beiden hun laatste wedstrijd. Met twee gewonnen wedstrijden en veel pluspunten won Marianne van Thiel het Vistoernooi 2022. De gedeelde 2e plaats was voor Jan Gout en Ria Hofstee. Nogmaals bedanken we Jaco en Corrina de Graaf (elke woensdagmiddag en zaterdag in Beek) hartelijk voor het mogelijk maken van het Vistoernooi.