Bol-toernooi 2023

Zaterdag 1 juli werd bij PVBeek het laatste Bol-toernooi gespeeld van 2023

Bij dit laatste toernooi werd Jan Awater herdacht die op 26 juni is overleden, hij was een van de oprichters van het Bol-gebeuren.

Vanwege het weer werd de eerste wedstrijd binnen gespeeld, de tweede wedstrijd kon buiten gespeeld worden maar de derde wedstrijd moest weer binnen gespeeld worden.

De strijd was al bijna gestreden, want PVBeek was na twee toernooien bijna niet meer in te halen. Toch werd er nog fanatiek en sportief gespeeld. Na drie ronden was de totale uitslag van de drie toernooien bekend, zoals verwacht was PVBeek de winnaar van het toernooi 24 gewonnen wedstrijden en was de wisselt- trofee voor PVBeek. Tweede was PVLeuth en derde was waren de Zilveren Kogels uit Ooij. De dagprijs was voor PVBeek 1 bestaande uit: Emmy Burgers, Frans Krol, Monique van der Linden en Jan Haard met drie gewonnen wedstrijden en 27 pluspunten.

Het waren drie mooie toernooien die volgend jaar zeker weer worden gespeeld.