Verslag Kennismakingstoernooi 2024

Op zondag 21 januari is in Beek het Kennismakingstoernooi gespeeld. Via Forte Welzijn, flyers, posters, mail, Omroep Berg en Dal, De Rozet en via via was ruchtbaarheid gegeven aan dit toernooi: een ideale gelegenheid om kennis te maken met de Petanque Vereniging Beek en met het spel (de sport). Iedereen was welkom. Er waren 24 spelers gekomen. Eerst werd er een demonstratiewedstrijd gespeeld, met uitleg. Daarna moesten de spelers zelf aan de slag: twee volledige wedstrijden tot 13 punten. De beginners werden gekoppeld aan een ervaren speler. Tot slot werd de eindstand opgemaakt: Ivo Schönberger, Imke de Haas, Jochem Strutjen en Wim Langens hadden beide wedstrijden gewonnen. Wim had de meeste punten (18) en is dus de winnaar net het Kennismakingstoernooi 2024. Maar de grootste winst is dat enkele mensen zeeer enthousiast zijn geworden voor petanque en voor onze mooie vereniging!