Nieuws Petanque Vereniging Beek

Petanque Vereniging Beek speelt met 3 teams in de regionale wintercompetitie van afdeling 5 v/d Nederlandse Jeu De Boules Bond.Zij spelen uit en thuiswedstrijden,de thuiswedstrijden worden gespeeld om 12.00 uur in de Petanque Sporthal aan de Alde Weteringseweg 3 nabij BVC en de tennisvereniging te Beek-Ubbergen.De teams worden dit jaar wederom getraind door trainer Wim v/d Meer,deze trainer heeft het afgelopen jaar ook de competitiespelers en speelsters getraind,met hun leerzame oefeningen gedaan en gewerkt aan het tactische spelinzicht waardoor zowel het eerste als het tweede team promoveerden naar een hogere klasse.Dit jaar heeft PVBeek er een derde team bij .Er is momenteel veel animo voor de Petanque sport.Dat blijkt omdat er telkens nieuwe leden bijkomen.Wilt u net zo als de competitiespelers in competitieverband spelen,dat kan,er is nog plaats voor senioren en jeugdleden. ook kunt u bij ons recreatief spelen,u speelt dan wedstrijden onderling,en tegen teams uit de regio en ook toernooien tegen andere verenigingen .Deze petanque sport is een ideaal tegenwicht tegen de dagelijkse beslommeringen in beroep en gezin,vele ervaren dit ook aan de lijve. Gezondheidsoverwegingen en sociaal contact kunnen redenen zijn de petanque sport ook wel jeu de boules sport genoemd te beoefenen,ook een uitdaging voor oud voetballers en tennissers of andere sporters die door hun gezondheid of leeftijd niet meer in wedstrijdverband kunnen of willen spelen kunnen bij onze petanque vereniging beek nog goed funcioneren.Jeu De Boules is een sport die voor goede ontspanning zorgt voor lichaam en geest,men kan  recreatief of in competitieverband spelen.

Belangstelling om ook lid te worden van onze vereniging,we spelen vier keer in de week op maandag van 19.00-21.00 uur,woensdag van 14.00-16.00 uur,donderdag van 19.00-21.00 uur en zaterdag van 14.00-1600 uur. Op deze club-uren kunt u zo vaak spelen als u wilt. Voor onze jeugdleden  jongens en meisjes vanaf  9 jaar zijn er speciale trainingen die verzorgt worden door een ervaren trainer.  

 Contributie senioren die recreatief spelen betalen 66 euro per jaar.,senioren competitiespelers en speelsters met wedstrijdlicentie betalen 85 euro per jaar,jeugdleden 37 euro per jaar ,eenmalig inschrijfgeld voor senioren 25 euro,voor junioren 12,50 euro. Ook is er de mogelijkheid om een 10 rittenkaart jeu de boulen te kopen voor 25 euro,met deze kaart kunt u 10 keer meedoen op onze clubdagen.Als u de rittenkaart vol heeft kan u ook alsnog  lid wil worden van onze vereniging en behoeft u geen inschrijfkosten te betalen alleen de contributie.Ook is het misschien wel leuk om een rittenkaart van 25 euro cadeau te geven aan iemand.Informatie hierover bij Frans van Heumen tel 6842593.

Ook kunt u bij ons met een groep,familie of een personeelsuitje de banen huren voor een gezellige middag of avond te komen boulen. Informatie hierover bij Elly Plass tel.6842483.

Jeu De Boules een goede gevoel!