Pétanque Vereniging Beek bestaat 20 jaar

11 november 2011 bestaat onze vereniging 20 jaar.

We vieren op 11 november geen feest, omdat wij een nieuw buitenspeelterrein willen aanleggen bij onze binnenaccommodatie. Daar gaat veel tijd in zitten en het kost veel geld.

Wat we wel doen is koffieboulen, op 13 november vanaf 11.00 uur. We bieden de aanwezigen dan een kop koffie aan met iets lekkers erbij, en tijdens de pauze een drankje. Dus toch een beetje feestsfeer. Wij hopen dat er veel leden aanwezig zijn.

Er worden op die dag ook wat leden gehuldigd met de Kuster-prijs, die eens in de vijf jaar wordt uitgereikt aan leden die erg veel voor de vereniging doen.

Bij het 10 jarig bestaan werd voor het eerst deze prijs voor vrijwilligers uitgereikt aan Joop van Beckhoven en Alie en Geert Kuster. Zij kregen de eerste onderscheiding. Vervolgens werd besloten om deze nieuwe onderscheiding de Kuster-prijs te noemen.

In 2006 werd de prijs uitgereikt aan Ria van Beckhoven, Dave Holster en Frans Steenmans. Zij maken samen met Alie en Geert Kuster de voordracht voor 2011. Dan worden er opnieuw 3 leden gehuldigd.