2e Ubbergse Kampioenschappen

Op zondag 9 oktober werden voor de tweede keer de Ubbergse Kampioenschappen gespeeld. Er waren 16 tripletten naar de jeu de boules sporthal gekomen, met spelers van de pétanque verenigingen in de gemeente Ubbergen: De P.V.Beek, De Vriendenkring en de Zilveren Kogels. Na loting werden twee voorronden in 4 poules gespeeld. op basis van de tussenstand werden 4 poules ingedeeld, waarin de halve finales werden gespeeld. De winnaars speelden de finales.

De 4e troostpoule werd gewonnen door Henk Ton en Marie uit Leuth, de 3e troostpoule door Albert, Marijke en Marie uit Beek-Ubbergen, de 2e troostpoule door Ine, Dave en Paul uit Beek-Ubbergen.

De finale om de Dol-Fijn wisseltrofee werd gespeeld tussen Bep Schoenmaker, Arnold Janssen en Mart de Haas uit Ooij tegen Ben Rutten, Theo van Dreumel en Jan Tissen uit Leuth.  Onder grote publieke belangstelling van ruim 20 toeschouwers ging het gelijk op tot de stand 8-8. Toen maakten Bep, Arnold en Mart een fout, waardoor het 12-8 werd. Door het vele schieten werd drie maal het butje uitgeschoten en werd het een lange wedstrijd. Ben, Theo en Jan kwamen terug tot 12-11. Met een succesvol schot werd het 13-11. Bep Schoenmaker, Arnold Janssen en Mart de Haas uit Ooij zijn de Ubbergse Pétanque Kampioenen 2011.

De Kampioenschappen worden mede mogelijk gemaakt door Oosterpoort Wooncombinatie.