Jeu de Boules bij Pétanque Vereniging Beek in carnavalsfeer

Zondagmorgen 19 februari j.l. was er vanaf 11.00 uur koffieboulen voor de leden van PVBeek in de binnenaccommodatie aan de Alde Weteringweg 3 te Beek. Iedereen was leuk verkleed en er was carnavalsmuziek wat de sfeer ten goede kwam. Daarna was er voor iedereen koffie met cake en een heerlijk koffie likeurtje. Nadat we de koffie op hadden gingen we een potje boulen,vooraf hadden we op het ledenbord gekeken wie tegen wie en met wie je moest spelen, we speelden in doubletten vorm dus twee tegen twee. Toen iedereen een ronde gespeeld had werden we door de activiteitencommissie uitgenodigd om in de kantine te komen en daar werden we echt verrast met een heerlijke kop snert en roggebrood met spek. Een compliment aan de activiteitencommissie die in de huidige tijd van innovatie goed meedoet door iedere keer iets nieuws te bedenken. Toen iedereen heerlijk genoten had van de kop snert en roggebrood met spek,gingen we in de hal nog een ronde spelen 7 tegen 7 met ieder twee boules wat erg leuk was voor iedereen om daar aan mee te doen.Jan Gout was scheidsrechter en die hield alles goed in de gaten. 1butje met daar om heen 28 boules grappig om te zien. Na afloop hebben we nog gezellig samen wat gedronken gehost en carnaval gevierd. Het was een erg gezellig en goed georganiseerde dag, iedereen heeft ervan genoten.

Jeu de Boules, een goed gevoel!