PC Montferland

Op zondag 26 februari was de Pétanque Club Montferland bij ons te gast. De 8 tripletten streden tegen 8 tripletten van PV Beek.  Na drie voorgelote speelronden had PVBeek 16 van de 24 wedstrijden gewonnen. Vervolgens speelden de poulewinnaars een finaleronde. De eerste finalewedstrijd werd gespeeld tussen Dave Holster, Paul Hubbers en Elly Plass van PV Beek tegen Gerrie Weijers, Riet Weijers en Gerrit Wijgman van PC Montferland. Het ging lang gelijk op, maar Dave, Paul en Elly wonnen met 13-9. De tweede finale speelden Geert Kuster, Alie Kuster en Jan Arnts van PV Beek tegen Fanny van Uden, Kevin Splithof en Johnny Saalmink van PC Montferland. Ook deze wedstrijd ging gelijk op. Jan Arnts schoot het butje uit voor 4 punten. In de slotronde schoot PCM vier keer mis: eindstand 13-7 voor de helden Geert, Alie en Jan!!.

We kijken uit naar de retourwedstrijd op het mooie terrein van PC Montferland!