Uitwisselingstoernooi PVBeek -’t Dupke St.Michielsgestel

Zaterdag 24 maart speelde PVBeek een triplette toernooi tegen ’t Dupke. Er speelden 8 triplette teams van Beek tegen 8 triplette teams van ’t Dupke. Voorafgaand aan het toernooi kreeg iedereen koffie / thee met heerlijke cake aangeboden door de activiteitencommissie van PVBeek. De voorzitter van PVBeek verwelkomde  alle spelers en speelsters, en in het bijzonder de gasten uit St.Michielsgestel. Daarna gaf hij het woord aan Theo van Dreumel van de wedstrijdcommissie die samen met Jan Arnts van de activiteitencommissie de organisatie in handen hadden. Theo van Dreumel legde het een en ander uit wat betrekking had over het spel en de baanindeling en wees als scheidsrechter aan Jan Arnts van de activiteitencommissie en het spel kon beginnen. Er werden 4 rondes gespeeld en tussen de rondes door werd er een ruime pauze ingelast om iedereen de gelegenheid te geven om iets te eten en te drinken. Ook waren er heerlijke hapjes waar leden van de activiteitencommissie mee rondgingen. Nadat er 4 rondes waren  gespeeld, hadden  PV Beek en ’t Dupke precies evenveel wedstrijden  gewonnen  namelijk ieder 16 gewonnen wedstrijden. Voor de drie beste teams van PVBeek en van ’t Dupke waren er mooie prijzen ingekocht door Mirjam en Emmy van de activiteitencommissie.  Voor de prijsuitreiking dankte de voorzitter van PVBeek  de spelers en speelsters van ’t Dupke en van PVBeek voor de gezellige en sportieve wedstrijden , de mensen achter de bar die alles weer keurig voor elkaar hadden, en Theo van Dreumel en Jan Arnts voor de goede wedstrijdleiding.

Op de eerste plaats van ’t Dupke eindigden Johan Thijssen, Leo Michels en Mia Michels.    Bij PVBeek eindigden op de eerste plaats Henk Gunsing, Wil Gunsing en Jan Brussen. Op de tweede plaats van ’t Dupke eindigde Tonnie Raaymakers, Tonnie  Schreuders  en André  Abdoela. Bij PVBeek eindigde Jan Gout-Ine Gout en Elly Plass op de tweede plaats. Op de derde plaats van ’t Dupke eindigden Jan Bevers, Gijs van Keulen en Jo van Eindhoven. Bij PVBeek eindigden Frans van Heumen, Riet Busser en Ab Busser op de derde plaats. De prijswinnaars kregen de prijzen uitgereikt door Theo van Dreumel en Mirjam en Jan Arnts van PVBeek. Het was een goed  georganiseerd  en geslaagd toernooi. Na afloop werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en drankje.