AC Zomercompetitie 2012

Afdelingscompetitie (AC)  2012

Datum 29 april en locatie zomercompetitie Zaltbommel,  hoofd-en 1e klasse. Datum 20 mei en locatie zomercompetitie Ammerzoden hoofd-en 1e klasse. Datum 3 juni en locatie zomercompetitie Boules de Boeuf Oss, hoofd-en 1e klasse. Datum 10 juni  en locatie reservedag. De reservedag wordt gespeeld op de locatie waar de reguliere speeldag is uitgevallen.

Poules-indeling Hoofdklasse Amicale Cuijk 1-Amicale Cuijk 2-Amicale Cuijk3-Jeu de Bommel 2-Mooie Boule 3 -De Teerling 1- Le Château 1-Lingewaard 1-Plop 5-PVBeek 1-Mooie Boule 4-Jeu de Bommel 3- Venray 2-Wij Liggen 2.

Poules-indeling 1e klasse Plop 6-Plop 7-Plop 8-Boules de Boeuf 2-L’Ammerzo 1-Le Château 2 -PVBeek 2-Jeu de Bouckles 1-Mooie Boule 5-PV Hatalle 1-L’Ammerzo 2 -Boules de Boeuf 3-Lingewaard 2- De Teerling 2.

PV Beek 1, het team van Paul Hubbers-Emmy van Heumen en Henk Janssen, speelt in de Hoofdklasse. In deze klasse spelen 14 equipes. PVBeek 2, het team van Frans van Heumen-Riet Busser en Ab Busser, speelt in de 1e klasse. In deze klasse spelen 14 equipes.

Datum 29 april en locatie zomercompetitie Amicale Cuijk, 2e klasse.Datum 20 mei en locatie Ammerzoden, 2e klasse.Datum 3 juni en locatie Boules de Boeuf Oss, 2e klasse.Datum 10 juni  en locatie reservedag .De reservedag wordt gespeeld op de locatie waar de reguliere speeldag is uitgevallen.

Poules-indeling 2e klasse A , Wij Liggen 3- Wij Liggen 5- Wij Liggen 7-Jeu de Bommel 4-Jeu de Bouckles 3- L’Ammerzo3-Plop 9 -De Teerling 3-Le Château 4-Lingewaard3-Plop 11-L’Ammerzo 5-Jeu de Bouckles5- Jeu de Bommel 6- PVBeek 3.

Poules-indeling 2e klasse B, Jeu de Bouckles 2-Jeu de Bouckles 4-Jeu de Bouckles 6-Le Château 3 Plop 10 Wij Liggen 4 De teerling 4- Jeu de bommel 5- L’Ammerzo 4- Mooie Boule 6- PVBeek 4-Wij Liggen 6-Plop 12- Le Chateâu 5- Valkatties 1.

PVBeek 3, het team van Jan Brussen-Ans de Raef en Jack de Raef, speelt in de 2e klasse A. In deze klasse spelen 15 equipes. PV Beek 4, het team van Wim Derksen- Marijke Janssen en Albert Janssen, speelt in de 2e klasse B. In deze klasse spelen 15 equipes.

Het bestuur van afdeling 5 en van PVBeek wenst u een prettige, spannende en vooral sportieve competitie toe.