PVBeek aan kop bij Bol-toernooi.

Beek aan kop bij Bol-toernooi
zaterdag 2 juni was de start van het Bol-toernooi.Voor de 10e keer speelden 4 teams vanuit Beek,Leuth en Ooij tegen elkaar.In totaal spelen we drie zaterdagen en elke keer bij een van de verenigingen.Na de 3 wedstrijddagen komt er een winnaar uit.dat is de vereniging die de meeste winstpartijen heeft. Hoewel het weersvooruitzicht niet best was werd het een fantastiche dag met veel zon in plaats van regen.Rond de klok van een werd gestart.Alle 6 de banen werden gebruikt.Elk team speelden met 3 leden zodat er per wedstrijd 36 mensen actief aan het spelen waren.Zij werden her en der aangemoedigd door de reserves. Er waren wederom zeer spannende partijen waarbij om elk punt werd gevochten.Tussen de partijen door werd genoten van een hapje en een drankje.Regelmatig kwamen volleyballers ook even kijken of stil staan bij desbetreffende partij onderweg naar hun hapje bij de plaatselijke friettent. Dit weekend waren er bijzonder veel activiteiten in de polder. het bij elkaar kijken kan ook leuk zijn. In totaal waren er 6 teams die 2 wedstrijden hadden gewonnen .Het was dus een spannende en enerverende middag.De winnaars van deze middag werden:Marijke Janssen,Marietje Hubbers,Albert Janssen en Jan Arnts sr.Zij gingen met een goede fles wijn richting Beek.Zij hadden 2 van de 3 wedstrijden gewonnen en de meeste pluspunten. Beek had in totaal 8 wedstrijden gewonnen en plus 39,Leuth 6 met plus 9 en Ooij 4 met min 48 punten.Leuth en Ooij zullen dus flink aan de bak moeten.De PV Leuth kan terug zien op een mooie,gezellige,sportieve en geslaagde middag.
De volgende partij is 30 juni in Beek.