Kermistoernooi Pétanque Vereniging Beek

Zondag 1 juli speelde PVBeek haar onderlinge Kermis-toernooi op de nieuwe buitenbanen gelegen achter de But aan de Alde Weteringweg nabij BVC’12 en de tennisvereniging.Er was een woord van welkom door de voorzitter,die daarna het woord gaf aan Mirjam Arnts die iedereen uitnodigde voor een kop koffie of thee met een heerlijke olie-of krentebol gebakken door Ine Gout.Daarop zat een vlaggetje met een nummer erop die je aan de wedstrijdleider en tevens scheidsrechter Geert Kuster moest geven.Geert kuster zette de nummers op een lijst en zo kon je zien tegen en met wie je moest spelen,er werden drie wedstrijden gespeeld.Dat er sportief gespeeld werd blijkt wel uit het feit dat de hulp van de scheidsrechter tijdens het gehele toernooi niet nodig was.Tussen de wedstrijden door waren er heerlijke hapjes voor de spelers(sters) en vele toeschouwers gepresenteerd door de activiteitencommissie.Er waren 3 spelers die alle drie de wedstrijden gewonnen hadden.Geert Kuster eindigde op de eerste plaats,Jan Gout op de tweede plaats en op de derde plaats eindigde Hennie Muis. Zij kregen allen leuke prijzen. Het was een sportief en gezellig toernooi.Na afloop dankte de voorzitter de wedstrijdleiding en activiteitencommissie de toeschouwers en verder iedereen die aan het toernooi had deelgenomen.