HET BOL TOERNOOI

Zaterdag 30 juni speelde Pétanque Vereniging Beek,Pétanque Vereniging De Vriendenkring uit Leuth en Pétanque Vereniging De Zilveren Kogel uit Ooij een onderling toernooi op de nieuwe buitenbanen van PVBeek in Beek gelegen aan de Alde Weteringweg nabij BVC’12 en de tennisvereniging.Het was een stralende zomerdag geweldig weer om buiten te spelen.Bij aankomst kreeg iedereen koffie of thee met heerlijke cake aangeboden.Om 12.50 uur was het welkomstwoord door de voorzitter van PVBeek daarna was het woord aan Jan Arnts jr.die namens de 3 verenigingen de indeling bekend maakte.daarna kon het spel beginnen,de gediplomeerde scheidsrechter was Jan Gout.Er werden 3 rondes gespeeld tussen de rondes door was er genoeg tijd voor een hapje en een drankje. De activiteitencommissie had het weer prima voor elkaar,heerlijke hapjes,en het was echt gezellig en alles was goed voorbereid. Beek had 11 wedstrijden gewonnen.Leuth 4 wedstrijden.Ooij 3 wedstrijden. De 3 eerste plaatsen waren voor Beek.De dagprijs werd deze keer gewonnen door Beek 3 het team van Albert Janssen-Marie Hubbers-Marijke Janssen en Maike Hermsen.Zij kregen allen een heerlijke fles wijn aangeboden. na de prijsuitreiking dankte de voorzitter van PVBeek Frans van Heumen iedereen en deelde mee dat de volgende wedstrijden op 21 juli in de Ooij gespeeld worden en gaf daarna het woord aan de voorzitter van de Ooij Bob Schoenmaker en van Leuth Roel Brink.Beide voorzitters hadden lovende woorden over de accommodatie en het goed georganiseerde toernooi daarna werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Jeu de Boules een goed gevoel!