De Nacht van Beek

Op vrijdagavond 7 september werd de eerste ‘Nacht van Beek’ gehouden. Het nachtelijke toernooi begon om 21 uur. Het speelterrein en de omgeving waren sfeervol verlicht met fakkels. Alle boulers uit Beek, Leuth een Ooij waren uitgenodigd, en de opkomst was goed: 36 spelers. Het was een aangename nazomeravond. De voorzitter opende de avond en daarna begon de eerste voorgelote wedstrijd. De tweede wedstrijd werd ingedeeld op basis van de resultaten van de eerste wedstrijd. In tussen werden er heerlijke hapjes rondgedeeld, gesponsord door Daalderkaas (staat in Beek, Leuth, Millingen en Groesbeek). De derde wedstrijd werd ingedeeld op basis van het totaal van 1e en 2e ronde. Zo werd dit een echte finale, waarin de grootste kanshebbers het tegen elkaar opnamen. Hierna werd de eindstand opgemaakt (zie de foto van het scorebord). Marijke en Albert Janssen wonnen de barrage om de 3e plaats van Elly Plass en Kees Rijk. Jan Tissen en Theo van Dreumel hadden alle wedstrijden gewonnen, maar kwamen 3 puntjes tekort voor de eindzege (en werden dus tweede). De eerste Nacht van Beek werd gewonnen door Frans van Heumen en Paul Hubbers. Hopelijk is dit het begin van een mooie traditie.