BOL-MIX OM TOER TOERNOOI

Op 25 augustus werd het BOL-MIX OM TOER TOeRNOOI In Beek gespeeld.
Bij aankomst kreeg iedereen Koffie of thee met een heerlijke vulkoek erbij.
Iedereen werd eerst welkom geheten door de voorzitter van Pétanque Vereniging BEEK Frans van Heumen, die in zijn openingswoord ook een compliment maakte aan Ine en Jan Gout die de barbeque verzorgden, de activiteitencommissie die alles weer goed voorbereid hadden en aan de wedstrijdleiding. Die daarna het woord gaf aan Geert Kuster van de activiteitencommissie die samen met Ria van Beckhoven de indeling verzorgden.
De scheidsrechter was Jan Gout; die had dus deze middag een dubbele taak.
Spelers(sters) van Beek,Ooij en Leuth vormden samen een triplet, er werden drie rondes gespeeld en tussendoor was er genoeg ruimte om wat te eten en te drinken.
De aanwezigen konden wat lekkers halen bij de barbeque en er werd ook nog rondgegaan met hapjes door de activiteitencommissie.
Er waren 42 deelnemers.
Klassement na 3 gespeelde wedstrijden:
2 spelers met 0 gewonnen wedstrijden, 23 spelers met 1 gewonnen wedstrijd, 13 spelers met 2 gewonnen wedstrijden en 4 spelers met drie gewonnen wedstrijden.
De drie beste spelers van deze middag waren:
Jan Arnts(Sr) PVBeek, 3 gewonnen wedstrijden +26 punten.
Albert Janssen PVBeek, 3 gewonnen wedstrijden +23 punten.
Ine Gout PVBeek, 3 gewonnen wedstrijden +21 punten.

Na afloop van het Toernooi dankte de voorzitter van PVBeek, Ine en Jan Gout voor het beschikbaar stellen van de barbeque en het bakken van alles; iedereen heeft van al het lekkers genoten,de aktiviteitencommissie, de wedstrijdleiding, de BOL-commissie. Deze mensen hebben zich het hele jaar ingezet voor het BOL-toernooi en ook de organisatie van deze middag.
Het was een sportief gezellig en goed georganiseerd toernooi.
Even nog wat mededelingen voor iedereen:
-Vrijdag 7 september a.s. om 21.00 uur is er het eerste Beekse nachttoernooi, met deelnemers uit Ooij en Leuth. Inschrijven per doublette, €3,00 p.p.
-Zaterdag 8 september is er een bingo. Aanvang om 13.00 uur. U bent allen welkom.
Daarna gaf de voorzitter het woord aan Geert Kuster die samen met Emmy van Heumen de prijzen uitreikte aan de winnaars van deze middag.
Daarna sprak Jan Awater namens de BOL-commissie en tevens als afgevaardigde van de Zilveren Kogels uit de Ooij.
Jan legde aan de aanwezigen uit wat feitelijk de bedoeling was van deze middag namelijk het onderlinge contact tussen de drie verenigingen te versterken door mensen in de gelegenheid te stellen om buiten het BOL-toernooi om ook mensen die bijvoorbeeld niet aan het BOL-toernooi meedoen, deze BOL-MIX OM TOER TORNOOI te laten spelen.
Hij dankte ook de organisatie en commissies en iedereen die meegespeeld hadden. Roel Brink Voorzitter van Petánque Vereniging Leuth was het hier helemaal mee eens. Hij maakte dit BOL-MIX OM TOER-TORNOOI voor de eerste keer mee maar hij was heel content: “Dit moeten we in stand houden.”.
Daarna werd er nog gezellig nagepraat en gezeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Jeu de Boules een goed gevoel!
Foto: Herman Leensen. Meer foto’s vindt u op www.hermanleensen.nl.