PVBeek organiseerde Open Ubbergse Kampioenschappen

De wedstrijdcommissie PV Beek organiseerde 14 oktober de 3e Open Ubbergse kampioenschappen voor tripletten.
Spelers van Ooij Leuth en Beek speelden onderling tegen elkaar voor
het tripletten kampioenschap van Ubbergen.
Bij aankomst kreeg iedereen koffie met iets lekkers erbij, ondertussen sprak de voorzitter van PV Beek een welkomstwoord bestemd voor alle spelers, speelsters en verdere aanwezigen. Daarna gaf hij het woord aan Paul Hubbers (coördinator van de wedstrijdcommissie), die samen met Theo van Dreumel zorgde voor het schema en de indeling. Als scheidsrechters fungeerden Paul Hubbers en Jan Arnts. De fotograaf was Ben Verbeet. Er werden 3 rondes gespeeld, en tussendoor was er voldoende tijd om wat te eten en te drinken.
De activiteitencommissie had het weer prima voor elkaar, zij zorgden voor de hapjes en de drankjes en Ine Gout en Lies Creemers organiseerden een loterij, de prijzen voor de loterij waren geschonken door sponsors.
Er was een gezellige sfeer, alle deelnemers genoten van het mooie spel en er waren veel toeschouwers aanwezig uit alle kerkdorpen van Ubbergen. Er speelden 16 tripletten teams mee aan dit triplettentoernooi: in totaal 48 deelnemers.
2 teams hadden alle drie de wedstrijden gewonnen in de voorrondes en speelden de finale. In de finale speelden Kees Rijk, Elly Plass en Jan Gout tegen Paul Hubbers, Ine Gout en Dave Holster.
Kees Rijk, Elly Plass en Jan Gout wonnen de finale met 13-6 en behaalden daarmee de Dolfijn wisselbeker, geschonken door Kinderdagopvang Dolfijn uit Beek. De beste teams uit de voorrondes die 2 wedstrijden hadden gewonnen  moesten nog wedstrijden spelen voor plaats 3-4 en 5.
De derde plaats behaalden Frans van Heumen, Riet Busser en Ab Busser; zij wonnen van Mayke van Vliet, Lies Creemers en Adrienne Toonen met 13-3.
De vierde plaats behaalden Albert Janssen, Marie Hubbers en Marijke Janssen, die wonnen van Theo van Dreumel, Emmy van Heumen en Jan Tissen met 13-7. De vijfde plaats werd behaald door Wilma, Riet en Ria van de Zilveren Kogels uit de Ooij, die wonnen van Jan Arnts, Rob Greve en Mirjam Arnts van PVBeek met 13-9.
In de troostrondee wonnen Roel Brink, Willy Seegers en Rieky Seegers (PVLeuth) met 13-8 van Thea Terwesteneind, Marie Corbeek en Gerda Stevens (ook van PVLeuth). Het waren sportieve en gezellige wedstrijden.
Een goed georganiseerd toernooi, iedereen was content.
De prijsuitreiking werd gedaan door Emmy van Heumen en Paul Hubbers.
Er waren mooie prijzen voor de winnaars gekocht bij de Beekse zakenlieden.
Na afloop van het toernooi sprak de voorzitter nog een dankwoord en daarna werd er nog gezellig nagezeten.