Onthulling Van Lanschot bankje bij Petanque Vereniging Beek

Vanmorgen 6 november om 11.00 uur onthulde MW.MR.W.B.E.P.(Helma) Janssen Duighuizen Directeur Van Lanschot Bankiers samen met J.H.Tissen (Jan, bestuurslid en coördinator binnen- en buitenaccommodatie) een zitbank geschonken door Van Lanschot Bankiers. Bij aankomst werden Mevrouw Helma Janssen Duighuizen en dhr.Kolvenbach ontvangen door een delegatie bestuursleden en commissieleden van PVBeek en werd koffie aangeboden met overheerlijk gebak meegebracht door dhr.Kolvenbach. Tijdens het koffiedrinken was er een welkomstwoord door de voorzitter van PVBeek, daarna legde Mevrouw Helma Janssen Duighuizen uit dat de Van Lanschot Bank 275 jaar bestaat: “dit is een feest en om dit te vieren willen wij iets terug doen voor de samenleving”. Er worden in Nederland dit jaar 275 bankjes geplaatst door Groundlevel Straatmeubilair, op unieke en speciale locaties. Dat er een bankje bij PVBeek werd geplaatst was een idee van dhr.Theo van Dreumel commissielid PVBeek. De Van Lanschot Bankiers waren onder de indruk en de motivatie van Theo en ook omdat hij zo enthousiast reageerde besloot de Bank een bankje te plaatsen aan de Alde Weteringweg 3 te Beek. Wij als bestuur en de leden zijn heel blij met het door Van Lanschot Bankiers geschonken bankje en hopen er nog lang plezier van te mogen hebben.

Namens bestuur en leden van Pétanque Vereniging Beek.

F.T.E.van Heumen, voorzitter.

 

 

 
foto: Herman Leensen