Koningsboulen Pétanque Vereniging Beek

Nadat Koning Willem Alexander gekroond was als Koning, zijn wij om 15.00 uur met ons allen bij elkaar gekomen in onze sportaccommodatie aan de Alde Weteringweg 3 te Beek. bij aankomst kreeg iedereen een kop koffie met een oranje tompouce. Alles was oranje gekleurd zowel het clubhuis de buitenbanen en de deelnemers aan de wedstrijden: het was erg feestelijk op deze bijzondere dag. Voordat de wedstrijden begonnen was er een openingswoord door de voorzitter. Daarna kreeg iedereen een oranjebitter en werd er geproost op onze nieuwe Koning Willem Alexander en Koningin Maxima en de verdere leden van het koninklijk huis. Tussen de rondes door waren er heerlijke hapjes, veel in de kleuren van oranje en iedereen kreeg een sinaasappel aangeboden met een rood wit blauw vlaggetje erop: lang leve de Koning. Na het spelen hebben wij onder het genot van een hapje en een drankje nog lang genoten van deze mooie dag. Dank aan de mensen die deze dag hebben georganiseerd.

Jeu de Boules een goed gevoel!