Nieuws Petanque Vereniging Beek

Spelers van P V Beek hebben Pinksterzaterdag 18 Mei deelgenomen aan het Open Ponter Doublettentoernooi in Geldren – Pont. Dit toernooi werd gehouden op de buitenbanen in het Eichental in Geldren-Pont. Een prachtige locatie. We vertrokken vanaf 8.15 uur vanuit Beek, de wedstrijden begonnenaren om 10.00 uur. Om 20.30 uur waren we weer terug in Beek. Het was een lange maar wel gezellige dag ook onder elkaar, zeker voor herhaling vatbaar. Door P V Beek werd deelgenomen met 4 doubletten: Mirjam Arnts en Frans van Heumen,Emmy van Heumen en Jan Arnts  j r. Marijke en Albert Janssen, Marian van Thiel en Ger Verbeet. Een heel zwaar bezet toernooi: 87 doubletten uit Duitsland ,Frankrijk, België en Nederland. Er werden 6 rondes gespeeld. Jan Arnts en Emmy van Heumen wonnen 5 wedstrijden van de zes. Frans van Heumen en Mirjam Arnts wonnen 3 wedstrijden van de zes. Albert en Marijke Janssen wonnen 2 van de zes wedstrijden. Marian van Thiel en Ger Verbeet wonnen ook 2 van de zes wedstrijden.

P V Beek speelde met gemotiveerde spelers die graag tegen gerenommeerde spelers uit het buitenland speelden. Het was een complete verrassing: zoveel deelnemers en een mooi  toernooi om aan deel te nemen. Dit toernooi was goed georganiseerd er waren drie scheidsrechters aanwezig. Doordat Emmy van Heumen en Jan Arnts j r. 5 van de zes gespeelde wedstrijden gewonnen hadden, eindigden ze op plaats 7 van de 87 doubletten. Dit is een geweldig resultaat en dit had vooraf niemand gedacht.

Een compliment aan alle doubletten van P V Beek maar in het bijzonder het doublet van Jan en Emmy die zo’n geweldig resultaat hebben neergezet, dit is iets voor P V Beek om trots op te zijn.