Eindstand AC zomercompetitie PVBeek


Elk jaar organiseert de Nederlandse Jeu de Boules Bond de spannende zomercompetitie. Teams uit de wijde omtrek (van Venray tot Huissen en van Zaltbommel tot …….. Beek) doen mee.

P V Beek 1

Het team van Frans van Heumen, Kees Rijk en Riet Busser speelde in de hoofdklasse. Zij hebben een prachtig resultaat behaald door 9 van de 13 wedstrijden te winnen. Van de 14 deelnemende teams zijn ze geeindigd  op plaats 4 in de eindklassering van de hoofdklasse. Kampioen van de hoofdklasse is Jeu de Bommel uit Zaltbommel. Overigens won P V Beek 1 de wedstrijd tegen dit kampioensteam !

P V Beek 2
Het team van Paul Hubbers, Henk Janssen en Emmy van Heumen  hebben in de eerste klasse 5 v/d 13 wedstrijden gewonnen en staan in hun klasse op plaats 10 van 14 deelnemende  teams.

P V Beek 3 Het team van Albert Janssen, Marijke Janssen en Wim Derksen hebben in de tweede klasse A 5 v/d 14 wedstrijden gewonnen en staan in hun klasse op de twaalfde plaats,van 15 deelnemende teams.

P V Beek 4 Het team van Adrienne Toonen, Trees Tissen, Marianne van Thiel en Marian Hoogma heeft 3 v/d 13 wedstrijden gewonnen in de tweede klasse B. In deze klasse komen 14 teams uit, en zij staan op plaats 13. Opmerkelijk: dit  is een nieuw team dat voor de eerste keer in de zomercompetitie meedoet. Zij speelden tegen teams die al veel langer aan de zomercompetitie deelnemen. Trees Tissen ontbreekt op de foto.

Geweldig: alle teams van P V Beek zijn in hun klasse gebleven, niemand is gedegradeerd.

 

Jeu de Boules, een goed gevoel!