Kersttoernooi Pétanque Vereniging Beek

Beek. Zondag 22 december organiseerde de activiteitencommissie van PV Beek een Kersttoernooi. Vooraf hield de voorzitter een welkomstwoord. Mirjam Arnts nodigde iedereen uit om een beker warme Glühwein of koffie met kerststol te halen aan de bar. De wedstrijdleiding was in handen van Jan Gout en Jan Arnts junior. Zij waren tevens scheidsrechter. Er waren 30 deelnemers, deze keer was gekozen voor een toernooi op persoonlijke titel. Er werden 3 rondes gespeeld en tussen de tweede en derde ronde werd een pauze ingelast om gezellig samen een broodje met beenham  en zuurkool met honing mosterd  saus te eten iedereen genoot  ervan. De broodjes waren gedeeltelijk gesponsord door Hans de Bakker, en de beenham was van slagerij Van Ginkel. Daarna werd nog een derde ronde gespeeld. Na afloop van de wedstrijden was er nog een dankwoord en Kersttoespraak door de voorzitter. En daarna was de prijsuitreiking door Jan Arnts junior en Ine Gout. De eerste prijs werd gewonnen door Wil Gunsing met 3 gewonnen wedstrijden en 26+ punten. Om de tweede prijs moest nog een extra ronde worden gespeeld tussen Trees Tissen en Frans van Heumen die beiden 3 wedstrijden hadden gewonnen en 24+ punten hadden. Frans won de extra ronde en werd daardoor tweede en Trees werd derde. De aanmoedigingsprijs was deze keer voor Emmy Burgers. Het was een gezellig sportief en goed georganiseerd Kersttoernooi door Jan en Jan die samen de wedstrijdleiding in handen hadden en die het voortreffelijk deden. Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje. Het Bestuur van PV Beek wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een Gelukkig en voorspoedig  Nieuwjaar.

Jeu de Boules,

een goed gevoel!