Verslag Sinterklaasboulen

Woensdag 4 december werd door de activiteitencommissie de Sinterklaasmiddag georganiseerd: een zéér gezellige middag. Er werd van 2.00 uur tot 3.00 uur eerst een partijtje onderling gespeeld door de 30 aanwezige leden die bij binnenkomst een pakje in een juten zak hadden gedaan. Voor iedereen was er een cadeau. Om 3.00 uur was iedereen in de smaakvol ingerichte kantine en kreeg heerlijke warme chocomel met speculaas en een likeurtje aangeboden. Daarbij las Emmy van Heumen namens Sinterklaas  een mooi gedicht voor. Het was een en oud gedicht en mooi om naar te luisteren. Toen werden de pakjes uitgedeeld, in eerste instantie door Lies Creemers die het eerste pakje uitdeelde aan iemand en die moest het pakje met gedicht openmaken en voorlezen.  En dan vervolgens een nieuw pakje doorgeven totdat allen 30 aanwezigen een pakje hadden. Het kwam mooi uit niemand was overgeslagen. Bij alle pakjes waren mooie gedichten geschreven door de leden. Tussen door konden de aanwezige ook iets fris of een ander drankje nemen er werd ook rondgegaan met hapjes. Er werd nog een hele tijd nagepraat het was als vanouds, iedereen was tevreden.  Een echt geslaagde  middag er werden sinterklaasliedjes gezongen en als laatste liedje heel toepasselijk dag sinterklaasje dag , dag. Alie Kuster ,Lies Creemers en Emmy van Heumen waren deze keer als witte piet verkleed.

Thuiswedstrijden PV Beek.

7 December speelde zowel PV Beek 1 als PV Beek 3 thuis

PV Beek 1 speelde thuis tegen ’t Dupke 1 uit St.Michielsgestel en won met 5-4  2 winstpunten +6

PV 3 Beek speelde thuis tegen Jan Boel 1 uit Rosmalen en wonnen met 7-2 3 winstpunten +48

PV Beek 2 speelde 14 december thuis tegen JBC Plop 4 uit Uden en wonnen met 7-2 3 winstpunten en +30

Een compliment aan team1-team2-team3 van PV Beek alle drie de teams hebben gewonnen in hun thuiswedstrijd tegen zéér goede tegenstanders.

21 december speelt PV Beek 1 thuis tegen Plop 1 om 12.00 uur

PV Beek 3 speelt 21 december uit bij Grave Superieur 3 in Grave om 12.00 uur.

Beide teams veel succes in de laatste wedstrijden van 2013.