Koffieboulen bij PVBeek in carnavalsfeer

Net zoals iedere eerste zondag van de maand was het op 2 maart koffieboulen; deze keer in carnavalsfeer! Om 10.30uur kwamen de eerste leden al binnen, de But was mooi versierd door de activiteitencommissie en er was gezorgd voor carnavalsmuziek. Er werd meegezongen en ingehaakt: echt gezellig. Iedereen was verkleed, wat de sfeer ten goede kwam. Er was voor iedereen koffie met wat lekkers erbij. Nadat de meeste mensen binnen waren en koffie hadden gedronken, werden er wat foto’s gemaakt door Henk Janssen met het toestel van Marijke Janssen en toen kon het boulen beginnen. Er werd in doublettenvorm gespeeld dus twee tegen twee. Nadat iedereen een ronde gespeeld had werd er een grote pauze ingelast om wat te drinken en tussentijds ging de activiteiten commissie rond met heerlijk goed gekozen hapjes. Daarna speelden we nog een ronde maar dit keer tegen andere tegenstanders.na afloop van de tweede ronde hebben we nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje. Deze dag was goed georganiseerd en iedereen heeft van deze dag genoten.

Jeu de Boules een goed gevoel!

.