Nieuws Pétanque Vereniging Beek

P V Beek heeft een nieuwe wedstrijdcommissie Henk Gunsing Bestuursvertegenwoordiger,Jan Brussen,Ab Busser,Jan Gout en Jan Arnts jr. samenstelling  Activiteitencommissie Mirjam Arnts is Bestuursvertegenwoordiger Ine en Jan Gout ,Alie Kuster,Trees Tissen ,Albertine Groothuijse Emmy van Heumen  Lies Creemers,groepen Elly Plass. Leiders Boltoernooi: Jan Arnts jr Emmy van Heumen.Sponsorcommissie Kees Rijk,Jan Tissen,Ine Gout. Annie Toussaint zorgt voor de attenties t.b.v.leden.Vergunninghouders clubhuis :Kees Rijk en Maike Hermsen.kascontrole commissie:Albertine Groothuijse,Mirjam Arnts, reservelid Marianne van Thiel. Bestuur PVBeek Voorzitter Frans van Heumen, secretaris en tevens vice voorzitter Kees Rijk, Penningmeester Dave Holster.leden,Ben Kobossen  Henk Gunsing. Kandidaat bestuurslid Mirjam Arnts.

Zaterdag  26 april Koningsboulen aanvang 14.00 uur oranjekleding gewenst.

Afdelings  Zomer Competitie 2014 Deze begint op zondag 27 april in Venray,18 mei in Ammerzoden en 1 juni in Schijndel De reservedag op 15 juni  wordt ,zo mogelijk, gespeeld op de locatie waar de reguliere speeldag is uitgevallen. P V Beek neemt met 4 teams deel aan deze competitie.Team 1 het team van Frans van Heumen,Kees Rijk Riet Busser en Ab Busser spelen in de Hoofdklasse.In deze Hoofdklasse spelen 14 equipes.Team 2 het team van Paul Hubbers , Emmy van Heumen en Henk Janssen spelen in de Eerste klasse. In deze Eerste klasse spelen 14 equipes.Team 3 het team van Adrienne Toonen,Marian Hoogma,Marianne van Thiel en Trees Tissen spelen in de Tweede klasse A.In deze Tweede klasse A spelen 15 equipes Team 4 Het team van Rob Greve,Ger Verbeet, Marie Hubbers en Emmy Burgers-van Munster spelen in de Tweede klasse B.In deze Tweede klasse B  spelen 14 equipes. Op de eerste dag spelen in de Hoorfdklasse-1e klasse en 2e klasse B alle teams 4 wedstrijden.In de tweede klasse A speelt het team van Beek de eerste dag 5 wedstrijden.Alle wedstrijden worden  op de eerste dag in Venray gespeeld en beginnen om 10.30 uur.Het bestuur van afdeling 5 en Pétanque Vereniging Beek wenst alle deelnemers  een prettige, spannende en vooral sportieve competitie toe.