Uitwisselingstoernooi PVBeek – J B C ’t Dupke St. Michielsgestel

Zaterdag 29 maart speelde PVBeek thuis aan de Alde Weteringweg 3 te Beek tegen JBC ’t Dupke uit St. Michielsgestel een jaarlijks terugkerend toernooi. Bij aankomst kreeg iedereen koffie met iets lekkers erbij. Ondertussen verwelkomde de voorzitter iedereen. Er was deze keer gekozen voor een triplettentoernooi. Het was stralend weer, en daarom werd er buiten gespeeld. Het was volle bak: alle banen waren bezet. De wedstrijdleiding werd verzorgd door Henk Gunsing, Jan Arnts jr. en Jan Gout. De Jannen waren tevens scheidsrechter. Er werden 3 rondes gespeeld, tussen de rondes door waren er heerlijke hapjes. Voordat de prijsuitreiking plaatsvond bedankte de voorzitter Frans van Heumen namens PV Beek de leiding, de activiteitencommissie en alle deelnemers voor het geslaagde sportieve toernooi en deelde mede dat hij met Henriëtte Huigevoort een afspraak had gemaakt voor de return in St.Michielsgestel. Daarna dankte Henriëtte namens JBC ’t Dupke voor het gezellige sportieve toernooi en nodigde ons uit voor het voorjaar bij ’t Dupke. Vervolgens was het woord aan Henk Gunsing van de wedstrijdleiding die de prijswinnaars bekend maakte. De eerste plaats met 3 gewonnen wedstrijden was voor Joop van Grinsven, Willem Hubers en Jan Bevers. Op de tweede plaats ook met 3 gewonnen wedstrijden kwam Gerard Wagenaars, Marietje van Pinxten en Frans Groenendaal. Op de derde plaats ook met 3 gewonnen wedstrijden kwam Wim Janssen, Wim Langens en Nolda Langens voor PV Beek. De aanmoedigingsprijs was voor Richard Winters, Anita Smulders en Howard Oosterling van JBC ’t Dupke. Deze dag was goed georganiseerd door PV Beek. Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Jeu de Boules, een goed gevoel!