Paastoernooi Pétanque Vereniging Beek

Maandag 21 april 2e Paasdag werd in de But aan de Alde Weteringweg 3 te Beek het Paastoernooi voor doubletten georganiseerd. Bij aankomst kreeg iedereen koffie of thee met heerlijk Paasgebak aangeboden. Bovendien kreeg iedereen van de wedstrijdcommissie een paaseitje met een nummer erop. Dat nummer moest je afgeven aan Jan Gout die de wedstrijden bekendmaakte. De wedstrijdleiding was in handen van Jan Gout en Jan Arnts jr. Als scheidsrechter fungeerden Henk Janssen en Jan Arnts. jr. Er werden 3 rondes gespeeld. Iedere keer met en tegen een andere tegenstander. Op persoonlijke telling werden de uitslagen berekend. Voor het toernooi was er een welkomstwoord door de voorzitter, na zijn toespraak nodigde hij de liefhebbers  uit om een advocaatje met slagroom te halen. Er hadden zich 32 personen opgegeven waaronder ook twee jeugdleden Imana en Joris Janssen.

Er waren verschillende leden die alle drie de wedstrijden wonnen. De beste was deze keer Jan Gout: 3 gewonnen wedstrijden en 31+punten. Als tweede eindigde Marie Hubbers: 3 gewonnen wedstrijden en 28 +punten. Als derde eindigde Marijke Janssen met 3 gewonnen wedstrijden en 17+punten. De aanmoedigingsprijs was deze keer voor Imana Janssen. Het was een sportief, gezellig en goed georganiseerd toernooi. Er waren leuke prijzen voor de winnaars. Voordat de prijzen werden uitgereikt dankte de voorzitter de wedstrijdleiding, de activiteitencommissie en alle spelers en toeschouwers voor de gezellige en geslaagde middag. Daarna werd er nog even nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje. Dit was voor verschillende spelers een goede voorbereiding op de zomercompetitie die zondag 27 april begint in Veray,daar spelen 4 teams van PV Beek. Op Koningsdag zaterdag 26 april is er koningsboulen op onze accommodatie aan de Alde Weteringweg 3 te Beek. We beginnen om 14.00 uur. Oranje kleding gewenst. Toeschouwers zijn van harte welkom om ook eens kennis te maken met het leuke Jeu de Boules, een spel voor jong en oud.

Jeu de Boules, een goed gevoel!