Koningsboulen Pétanque Vereniging Beek

Zaterdag 26 april was er Koningsboulen bij PV Beek. Er waren 28 deelnemers die mee speelden met Jeu de Boulen. Bij aankomst kreeg iedereen Oranje Bitter aangeboden en toen werd er geproost op Koning Willem Alexander en het Koninklijk Huis. Ondertussen verwelkomde de voorzitter alle deelnemers. Daarna was het woord aan Mirjam  Arnts voor wat huishoudelijke mededelingen. Toen  werd er gespeeld. Na de eerste ronde kreeg iedereen koffie of thee met een heerlijke tompouce, oranje, helemaal in stijl van Koningsdag. De deelnemers waren ook in oranje.  Nadat de rondes waren gespeeld  werd er nog  nagezeten onder het genot van een hapje en drankje. Het was erg gezellig. Onze accommodatie was binnen en buiten mooi versierd door de activiteitencommissie en we konden fijn op onze buitenbanen spelen.

Jeu de Boules, een goed gevoel!