Tussenstand AC Zomercompetitie

Hoofdklasse het team van Frans van Heumen, Riet Busser ,Ab Busser en Kees Rijk  hebben in totaal 8 wedstrijden gespeeld en 3 gewonnen en staan hiermee op de twaalfde plaats.Eerste klasse het team van Paul Hubbers, Emmy van Heumen en Henk Janssen hebben in totaal 8 wedstrijden gespeeld en 5 gewonnen en staan hiermee op de derde plaats.Tweede klasse A het team van Adrienne Toonen, Marianne van Thiel, Marian Hoogma en Trees Tissen hebben 9 wedstrijden gespeeld en 6 gewonnen en staan hiermee op de zesde plaats.Tweede klasse B het team van Rob Greve,Ger Verbeet,Marie Hubbers en Emmy Burgers hebben 8 wedstrijden gespeeld waarvan 2 gewonnen en staan hiermee op de twaalfde plaats.De volgende 5 en tevens  laatste wedstrijden worden gespeeld op 1 juni in Schijndel.Het Bestuur en leden van PVBeek wensen de spelers veel succes in het verdere verloop van deze spannende zomercompetitie.