Eindstand AC Zomercompetitie

Afgelopen  zondag werden in Schijndel de laatste 5 wedstrijden van de zomercompetitie gespeeld. In de Hoofdklasse speelde het team van Frans van Heumen,Riet Busser ,Ab Busser en kees Rijk zij wonnen 3 van de vijf wedstrijden en behaalden daarmee  plaats 9 van de 14 teams die in deze klasse meespeelde.In de Eerste klasse speelde het team van Paul Hubbers,Henk Janssen en Emmy van Heumen en eindigde ook op plaats 9 van de 14 teams die in de zelfde klasse meespeelde. In de Tweede klasse A speelde het team van Adrienne Toonen,Marianne van Thiel, Marian Hoogma en Trees Tissen zij eindigde op plaats 6 van de 15 teams die in deze klasse meespeelde. In de Tweede klasse B speelde het team van Rob Greve,Ger Verbeet, Marie Hubbers en Emmy Burgers zij eindigde op plaats 10 van de 14 teams die in hun klasse meespeelde. Allen proficiat met dit behaalde resultaat en geweldig dat jullie daardoor het volgend jaar weer in de zelfde klasse kunnen meespelen.