Uitwisseling PC Montferland – PV Beek

foto(2) foto(1) fotoZondag 7 september speelde PVBeek in Zeddam tegen PC Montferland. Deze uitwisseling is een jaarlijks terugkerend gebeuren . Er worden zowel wedstrijden gespeeld in Zeddam en Beek. Om 9.15 uur vertrokken 8 triplettenteams naar Zeddam om daar te spelen tegen PC Montferland. Toen wij er aankwamen werden wij gastvrij ontvangen door onze vrienden van PC Montferland wij kregen koffie met iets lekkers erbij en er was een welkomstwoord door de voorzitter en die gaf daarna het woord aan de wedstrijdleider Tonnie Berendsen die het spel uitlegde en wie tegen wie moest spelen en daarna konden de wedstrijden beginnen.  Er werden 3 rondes gespeeld de wedstrijden gingen gelijk op, het waren sportieve en spannende wedstrijden. Tussen de rondes door was er voldoende ruimte om iets te eten en te drinken, er werd ook geregeld rondgegaan met heerlijke hapjes. We werden echt verwend. De wedstrijdleiding had het goed voor elkaar, er waren mooie en nuttige prijzen beschikbaar gesteld door PC Montferland. Voor PV Beek kwam het team van Adrienne Toonen-Marian van Thiel en Marian Hoogma op de eerste plaats. Het team van Jan Gout -Dave Holster en Wil Gunsing werd tweede. En het team van Jan Arnts jr. -Emmy van Heumen en Mirjam Arnts uit Beek eindigde als derde. Voor PC Montferland eindigden Peter Smit- Evelien Splithof en Ronald Kok als eerste. Op de tweede plaats eindigde Fien Okhuysen – Tonnie Berendsen en Leo Okhuysen .Als derde eindigden Gerard Bos-Frans Krol en Hans Bos. Na afloop dankte de voorzitter van PVBeek namens Beek voor de gezellige en goed georganiseerde dag en nodigde PC Montferland uit  om van de winter in Beek te komen spelen. Er was hierover al contact geweest met Tonnie Berendsen. Daarna ging PV Beek huiswaarts.