De Nacht van Beek

Vrijdag 19 september werd de derde ‘Nacht van Beek’gehouden. Het nachtelijk toernooi begon om 21.00 uur. Het speelterrein en de omgeving was sfeervol verlicht. Er waren boulers uit Beek, Ooij en Leuth uitgenodigd. Helaas was er weinig interesse van Ooij en Leuth.Van de Zilveren kogels uit Ooij had zich niemand ingeschreven, van PV de Vriendenkring uit Leuth maar 3 teams. Daarom was het deze keer met 9 teams uit Beek, een meer Beekse aangelegenheid. In totaal een opkomst van 24 spelers. Het was een aangename avond prachtig weer om buiten te boulen.Er was koffie en cake voor iedereen bij aankomst.De voorzitter van PV Beek opende de avond en gaf daarna het woord aan de wedstrijdcoördinator Kees Rijk .Kees deelde de teams in en na een korte toelichting kon het mooie spel beginnen. Er werden 3 rondes gespeeld en tussen de rondes door was er voldoende gelegenheid om wat te ten of te drinken. Er was door de activiteitencommissie ook gezorgd voor een  broodje hamburger of broodje worst die iedereen  in de pauze kreeg aangeboden. Een compliment aan zowel de activiteitencommissie en de wedstrijdcommissie die het weer voortreffelijk voor elkaar hadden.Na afloop van de wedstrijden was er nog een dankwoord door de voorzitter, daarna was de prijsuitreiking. De nacht van Beek werd gewonnen door Kees Rijk en Jan Gout  van PVBeek. Alie en Geert Kuster van PVBeek eindigde op de tweede plaats. Als derde eindigde Dave Holster en Ine Gout. Op de vierde plaats eindigde Frans Steenmans en Christa Verheij gelijk met Marian Hoogma en Ger Verbeet. De poedelprijs was deze keer voor Frans van Heumen en Marie Hubbers.

Jeu de Boules een goed Gevoel !