Kersttoernooi Pétanque Vereniging Beek

image001Zondag 21 december organiseerde PVBeek het jaarlijkse kersttoernooi. Voorafgaand aan het toernooi hield de voorzitter een welkomstwoord, daarna gaf hij het woord aan Mirjam Arnts die iedereen uitnodigde om een beker Glühwein of koffie met kerststol te halen. De wedstrijdleiding was in handen van Jan Gout en Kees Rijk die het voortreffelijk deden. Zij waren beiden tevens scheidsrechter. Er waren 26 deelnemers, deze keer was gekozen voor een toernooi op persoonlijke titel. Er werden 3 rondes gespeeld: iedere keer met en tegen een andere tegenstander. Tussen de tweede en derde ronde werd een ruime pauze ingelast om gezellig samen een broodje kroket te eten. Iedereen genoot ervan. Daarna werd er nog een derde ronde gespeeld. Na afloop was een dankwoord door de voorzitter gevolgd door de prijsuitreiking. De eerste prijs met 3 gewonnen wedstrijden  werd gewonnen door Emmy Burgers +26. Rieky Groothuizen behaalde de tweede prijs met 3 gewonnen wedstrijden +17. Frans van Heumen behaalde met 3 gewonnen wedstrijden +15 de derde prijs. De aanmoedigingsprijs was deze keer voor Mirjam Arnts. Er waren mooie prijzen in de Kerstsfeer voor de winnaars. Het was een gezellig sportief en goed georganiseerd Kersttoernooi. Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje.