Edwin Steenmans erelid en oud voorzitter PVBeek overleden

Edwin heeft het leven gevierd Verdrietig,maar verguld van mooie herinneringen hebben wij afscheid genomen van mijn lieve man, onze zwager , broer en oom   Edwin Steenmans Edwin Willem Maria Beek-Ubbergen 28 april 1926 Berg en Dal 10 december 2014 Berg en Dal: Leidy Steenmans – Schwieters  Elst: Jet Meys – Steenmans Berg en Dal: Wim en Lucie Van Wijck-Steenmans Berg en Dal: Frans Steenmans Dedemsvaart: Geert Schwieters Ooij: Anne Schwieters Ommen; George en Marietje Schwieters    De uitvaartdienst wordt gehouden op maandag 15 december a.s. om 11.00 uur in het Kleine Bartholomeuskerkje te Beek-Ubbergen, Nieuwe Holleweg 2. Aansluitend begeleiden wij Edwin naar zijn laatste rustplaats op de parochiebegraafplaats. Na afloop bent u van harte uitgenodigd om herinneringen te delen in Restaurant Groot Berg en Dal, Oude Kleefsebaan 221 in Berg en Dal.Edwin is overgebracht naar uitvaartcentrum Oud-Mariënboom,Groesbeekseweg 424 te Nijmegen, alwaar geen bezoek.Oude Kleefsebaan 211 6572 AM Berg en Dal.Velen van ons herinneren Edwin als een goed bestuurslid en goede bouler een prettig mens om mee om te gaan.Wij wensen Leidy veel sterkte voor nu en de tijd die komen gaat.