Snerttoernooi Pétanque Vereniging Beek

IMG_20150125_155646Zondag 25 januari werd het snerttoernooi georganiseerd door de wedstrijdcommissie van P.V. Beek in de But aan de Alde Weteringweg 3 te Beek. Deze keer was gekozen voor doubletten die vooraf door loting waren vastgesteld. Er namen 28 teams deel aan dit toernooi. De leiding was in handen van Jan Gout en Kees Rijk die ook als scheidsrechter fungeerden. Bij binnenkomst kreeg iedereen koffie of thee met cake. Vooraf was er eerst een woordje door de voorzitter die die het derde team van Henk Gunsing  een compliment maakte zij hadden gewonnen van Boules de Boeuf met 7-2 In Oss dat betekende 3 winstpunten voor PV Beek 3 een geweldig resultaat . Ook de activiteitencommissie  hadden alles weer goed voorbereid. Daarna gaf Frans het woord aan de wedstrijdcommissie, die het een en ander uitlegde en het mooie spel kon beginnen. Er werden drie rondes gespeeld en na iedere ronde kon iedereen snert halen met roggebrood en katenspek vooraf had iedereen die meespeelde een bon daarvoor gekregen. Na de rondes dankte de voorzitter de organisatie, de activiteitencommissie en iedereen die aan het toernooi hadden deelgenomen en wenste de prijswinnaars van harte proficiat. De aanmoedigingsprijs was voor Marie Hubbers  en Gonny Eltink -28 De derde prijs was voor Riet Busser en Rieky Groothuizen  2 gewonnen wedstrijden+ 11.De tweede prijs werd gewonnen door Trees Tissen en Henk Gunsing 3 gewonnen wedstrijden +12 punten De winnaars van dit snerttoernooi waren Frans van Heumen en Albert Janssen  met 3 gewonnen wedstrijden +29 punten. De prijzen werden uitgereikt door Jan Gout en Emmy van Heumen. Het was een sportief gezellig  en goed georganiseerd toernooi. Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagezeten onder  het genot van een hapje en een drankje.

Jeu de Boules, een goed gevoel !